Basic knowledge in advanced echo techniques
Introducere in tehnici ecocardiografice avansate

25 septembrie 2016, Hotel International, Sinaia

Organizatori:
EACVI Heart Imagers of Tomorrow (HIT) si Grupul de Lucru de Ecocardiografie si alte Metode Imagistice al Societatii Romane de Cardiologie

Cursul isi propune sa treaca in revista cunostintele de baza despre principiile si aplicatiile clinice ale modalitatilor avansate de imagistica cardiaca, cum ar fi ecocardiografia speckle tracking, transtoracica si transesofagiana si rezonanta magnetica cardiaca.

De ce sa participi:
Cursul include sesiuni hands-on, folosind statii de lucru multi-furnizor si cele mai recente pachete de software in domeniul ecocardiografiei, cu scopul de a prezenta tinerilor cardiologi cele mai recente aplicatii clinice ale ecocardiografiei speckle tracking și 3D.

Programul cursului este disponibil aici.

INSCRIERE GRATUITA!

Inregistrarea este gratuita si se face pe principiul primul venit, primul servit. Membrii EACVI au prioritate la inregistrare. Locurile sunt limitate datorita sesiunilor de hands-on.

Pentru inscriere, va rugam sa trimiteti un e-mail la [email protected], precizand: numele, apartenenta la o societate (de ex., membru EACVI), specialitatea, gradul profesional (rezident sau specialist), locul de munca, telefonul si adresa de e-mail.

Mai multe informatii aici.